Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Όροι και Προϋποθέσεις συνεργασίας

To ηλεκτρονικό μας κατάστημα απευθύνεται μόνο σε πελάτες χονδρικής.

Τιμολόγηση

Στις αναγραφόμενες τιμές της ιστοσελίδας της χονδρικής δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Τρόποι Πληρωμής

Η εξόφληση της αξίας των εμπορευμάτων γίνεται μόνο με μετρητά, πριν την αποστολή της παραγγελίας και μπορεί να γίνει δύο τρόπους.
Εξόφληση με μετρητά με την παράδοση των εμπορευμάτων (αντικαταβολή), με το ανάλογο κόστος, σύμφωνα με το τιμολόγιο της μεταφορικής που συνεργαζόμαστε.
Κατάθεση του ποσού στις συνεργαζόμενες τράπεζες.

Μεταφορές

Παραδόσεις των εμπορευμάτων στην περιοχή της Αθήνας, γίνονται από την εταιρεία μας όταν αυτό είναι εφικτό ή από τα ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα. Το κόστος των μεταφορικών στα ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα διαμορφώνεται ανάλογα με τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας. Η ελάχιστη χρέωση είναι 3,60€ για δέματα έως 2 κιλά και 1,30€ για κάθε επιπλέον κιλό.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα, τα εμπορεύματα παραδίδονται στο πρακτορείο μεταφορών «ΜΕΤΜΠΑ» με χρέωση 3,60€/δέμα και στη συνέχεια τα παραδίδει σε Αθηναϊκά Πρακτορεία Μεταφορών για την τελική τους αποστολή. Τα τελικά πρακτορεία επιλέγονται από τον παραλήπτη.
Αποστολές εμπορευμάτων μπορούν να γίνουν και με άλλους τρόπους (ταχυμεταφορές, ΕΛΤΑ, κλπ) μετά από απαίτηση του παραλήπτη και επιβάρυνσή του με το αντίστοιχο κόστος.
Παραλαβές εμπορευμάτων μπορούν να γίνουν και από την έδρα της εταιρείας στην Ραφήνα.

Ευθύνη

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με έξοδα και ευθύνη του παραγγέλοντος.

Ακυρώσεις Παραγγελιών

Ακυρώσεις παραγγελιών γίνονται δεκτές εντός 10 ημερών με έγγραφη ενημέρωση από τον παραγγέλοντα, μέσω fax ή e-mail. Μετά το πέρας της προθεσμίας αυτής, ο πελάτης υποχρεούται να παραλάβει και να εξοφλήσει την παραγγελία του. Σε ειδικές συνθήκες εξετάζεται κατά περίπτωση, η ακύρωση της παραγγελίας.

Επιστροφές-Αλλαγές

Επιστροφές και αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 10 ημερών από την τιμολόγηση και είναι απαραίτητο τα επιστρεφόμενα εμπορεύματα να συνοδεύονται από το προβλεπόμενο από το Νόμο «Δελτίο Αποστολής Επιστροφής» στο οποίο αναγράφεται ο κωδικός, η περιγραφή και η ποσότητα των επιστρεφόμενων προϊόντων καθώς και τα στοιχεία του παραστατικού αποστολής τους από το ifasma (αριθμός, είδος παραστατικού και ημερομηνία).
Στο «Δελτίο Αποστολής» δεν είναι απαραίτητο να αναφέρονται οι τιμές των εμπορευμάτων.
Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων πέραν της ως άνω 10ήμερης προθεσμίας.

Προτείνεται ο άμεσος έλεγχος των εμπορευμάτων κατά την παραλαβή τους, ώστε εφόσον υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα, να γίνεται άμεσα η απαραίτητη διαδικασία αλλαγής. Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές των εμπορευμάτων με φθορές υπαιτιότητας του παραγγέλοντος ή των πελατών αυτού (π.χ. προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για διακόσμηση ή με επικολλημένες τιμές κλπ.) Εφόσον για οποιονδήποτε λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι από κάποιο προϊόν, αυτό πρέπει να επιστραφεί κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, μέσα στην αρχική του συσκευασία, να μην έχει υποστεί φθορές, να έχει τηρηθεί η παραπάνω 10ήμερη προθεσμία και να συνοδεύεται από το προαναφερόμενο «Δελτίο Αποστολής».

Ειδικές Παραγγελίες

Το ifasma αναλαμβάνει παραγγελίες για ειδικές κατασκευές, μετά από συνεννόηση. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με το είδος της κατασκευής, τις τεχνικές που θα επιλεχτούν και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν. Για την επικύρωση των ειδικών παραγγελιών προκαταβάλλεται το 50% του συνολικού ποσού, ενώ το υπόλοιπο 50% καταβάλλεται πριν την παράδοση των προϊόντων.
Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων που προέρχονται από ειδικές παραγγελίες.

Σας ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε σε μακρόχρονη και αποδοτική συνεργασία μαζί σας.

Καλώς ορίσατε στο ifasma!