Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Εταιρεία

Η εταιρεία ifasma δημιουργήθηκε το 1986, αρχικά με αντικείμενο την παραγωγή υφασμάτινων τουριστικών ειδών με την τεχνική του batik και στην συνέχεια με παραγωγή αλλά και προμήθεια ειδών συσκευασίας.

Τα προϊόντα batik σχεδιάζονται και υλοποιούνται αποκλειστικά από το ifasma, με πολύ μεράκι, αντλώντας έμπνευση από τα πανέμορφα τοπία της χώρας μας. Έτσι το ifasma παρέχει μια πληθώρα σχεδίων για κάθε γωνιά της Ελλάδας, όσο μικρή και είναι. Επίσης υπό προϋποθέσεις προσφέρει και την δυνατότητα να δημιουργήσει προσαρμοσμένα σχέδια και είδη, ανάλογα με τις επιθυμίες των πελατών. Η λίστα των προϊόντων και τις εφαρμογές των σχεδίων batik είναι πολλές, όπως φουλάρια, μαντήλια, παρεό, τσάντες, νεσεσέρ, είδη για την θάλασσα, ρούχα για ενήλικες αλλά και παιδιά και πολλά άλλα. Στο άμεσο μέλλον το ifasma φιλοδοξεί να παρουσιάσει όλα τα προϊόντα batik μέσα στο e-shop, ώστε να σας διευκολύνει στις αγορές σας.

Το ifasma παράγει μοναδικά είδη συσκευασίας για τα τουριστικά καταστήματα με πρωτότυπα σχέδια, εμπνευσμένα πάντα από τα πανέμορφα τοπία την Ελλάδας. Επίσης με πολύχρονες αποκλειστικές συνεργασίες με ευρωπαϊκές φίρμες, εισάγει προϊόντα για όλες τις ανάγκες των καταστημάτων, στη συσκευασία δώρου. Θα βρείτε χαρτί περιτυλίγματος σε ρολό ή κόλλες, χάρτινες σακούλες, χαρτί αφής, φακελάκια και κουτιά κοσμημάτων, διακοσμητικά είδη, κορδέλες, άλλα και μηχανισμούς, κολλητικές ταινίες και πολλά άλλα. Σταδιακά όλα τα προϊόντα συσκευασίας θα αναρτηθούν στο e-shop, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.

Φυσικά είμαστε πάντα στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση που ενδεχομένως χρειαστείτε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 22943 01700 καθημερινά 09:00 με 16:00 ή στο [email protected]. Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Δείτε αναλυτικά την σελίδα με “Όρους και Προϋποθέσεις” συνεργασίας μαζί μας.

Δείτε την “Σελίδα Πολιτικής Απορρήτου” για τον ιστότοπο μας.

Στείλτε μας το μήνυμα σας με την “Φόρμα επικοινωνίας